Mijn begin van het avontuur!

Haaayy Iedereen

Ik ga jullie over mijn eerste week vertellen...

Het was een hele zware week maar o zo leukk!!!!!

MIJN REIS NAAR DE USA!!!!

Een avontuur is niet echt een avontuur als er geen avontuur gebeurt en ik ben een van de Ruit dus er gebeurt altijd wel een avontuur.

In het begin ging alles goed. We waren op tijd. We hebben lekker met de hele familie wat gedronken op schiphol....

Het was moeilijk om afscheid te nemen... maar het ging goed en al snel was ik bij de gate.Daar hoefde ik maar 15 minuten te wachten tot we door de gate konden... we werden helemaal gefouilleerd door een vrouw. En mijn tas werd hele onderzocht. Maar de man die het deed was heel erg aardig en we hadden een klein gesprek.

In het vliegtuig zat ik naast een oudere vrouw uit Washington en in 10 minuten had ik haar email. ik mag haar opzoeken als ik van plan ben om naar Washington te gaan en dan gaat ze mij de leukste dingen laten zien. erg lief

Verder was de reis erg lang, dus erg saai. Ik heb alleen Love Happens gezien, een best goede film. Verder heb ik een beetje ipod geluisterd een beetje naar met andere mensen gepraat. ik heb misschien maar 1 uurtje geslapen. ik kan zo niet niet slapen in een vliegtuig.

EENMAAL aangekomen op WASHINGTON

ik moest op nieuw paspoort laten checken. Dat duurde bijna een 30 minute maar de nederlanders voor mij waren heel erg leuk en gezellig. Verder moest ik op nieuw mijn tassen inchecken maar dat was erg makkelijk.

Ik moest echt heel erg ver lopen om bij mijn gate te komen. Het was D12 en het was 15 minuten lopen of zelfs nog meer.

Ik was daar 30 minuten op tijd en ik zag een hele boel meiden van mijn leeftijd. Maar ik was te moe om een gesprek met hun te beginnen. Toen mijn vlucht werd omgeroepen riep een man ( die nog slechter engels sprak dat ik) kon ik het niet verstaan maar ik weet wel dat hij geen seating 3 en 4 zei, en die had ik. EN IK MISTE HET VLIEGTUIG!!!!!!!!!!!

Ik had al een paar meiden uit Brazil ontmoet die ook bij Au Pair Care hoorde. Dus ik ging met hun mee. Maar ik moest naar Customer Service en daar was zo´n lange rij niet normaal. Ik heb bijna 130 minuten moeten wachten in de rij. Ik was zo blij dat ik hoorde dat ik het laatste plek had!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ondertussen waren we met 9 andere au pairs de meeste hadden ook de vlucht gemist. De meeste waren van Brazil en eentje uit Agrentinie. We moesten met z´n alle 5 uur wachten....

En ik ben achteraf zo blij dat ik de vlucht heb gemist want het was heel erg gezellig en ik had in een keer 8 vriendinnen gemaakt, ook al spraken ze het meeste portugees.

We moesten 5 uur wachten om maar een uurtje te vliegen. Het was zo klein dat het gewoon schattig te noemen was. En een gemiddelde lange Nederlander zou gewoon te lang zijn om er in te passen. maar het was erg mooi en het was donker maar toch helder en het zag er heel cool uit met alle lichten, vooral een beetje new york city WAUWWWWWWW!!!!!!!

Eenmaal daaraan gekomen hebben we eerst wat fotos gemaakt en zijn we door gegaan om ons baggege op te halen die achtergelaten waren bij de service en waar de au pair care mensen ons stonden op te wachten.

Toen we eindelijk in de shuttle zaten en op weg waren naar het Hilton hotel waren we te moe om nog een beetje te kletsen. Mensen rond New York rijden als gekken, echt zo eng was het soms. Je moet zo goed op letten daar. gelukkig hoef ik nooit daarzo te rijden.

Toen we binnen waren en welkom werden geheten was het al 23.30 en het was zo laat en we waren zo moe. Maar we werden nog een paar dingen uitgelegd en de sleutelkaart werd gegeven en eindelijk konden we naar onze kamers. We moesten natuurlijk heel voorzichtig doen want de andere au pairs waren al aangekomen. Toen ik daar aankwam deed mijn sleutel het niet en moest ik naar de receptie toe nu ondertussen al 24 uur ofzo. Maar het grappigste was nog wel toen ik eindelijk binnen was, dat er een ander meisje die ik al had ontmoet ik de zelfde kamer zat als ik. Daar was ik wel heel blij mee. Ze heet Ana Claudia uit Brazil. Verder zaten we ook bij Linda uit Zweden. Eindelijk kon ik slapen naar bijna 22 uur wakker te zijn geweest................................................................................................ 6 uur later gaat de wekker. OPSTAAN VOOR ONTBIJT OM 6:45 wat waren wij dood zeg.

Morgen vertel ik over mijn academy dagen en mijn eerste 2 dagen mijn USA Family

heel veel liefde vanuit Long Island en mis jullie allemaal

Sakya

Papa

Een mooi verhaal Sakya!!!

mama

Lieve Sakya

Jeetje wat een belevenis al met al wel heel erg leuk.

Verder hoop ik dat je het heel erg naar je zin krijgt.

Maar dat zal wel, doe de familie de groetjes.

Tot schrijfs.

Kusjes Mama

Lisa

Hallo lieve sis ik ben blij dat je het al heel leuk hebt al mis ik je wel. Vandaag vier ik mijn verjaardag! En ik schijf dit met mijn nieuwe iPod. Hoe dan ook heel veel plezier en doe iedereen maar de groeten van je kleine sis I love ya xoxo phips

Romana

Hee Lieve Saky!
Jeetje zeg! Haha moet jou weer overkomen! Gelukkig ben je heel aangekomen! Ik lig nog steeds ziek op bed, met een longontsteking=( Vond het zo balen dat ik je niet uit kon zwaaien! Heeeeel veel plezier daar! Ik kom je echt een keer opzoeken! Geniet er van!
We spreken elkaar!

xxxxxxxxx (L)

Patricia Magielse

Lieve Sakya,
Wat een begin!!
Blijft het zo spannend? en leuk om te lezen (alsof je naast me op de bank zit!)
Uiteraard blijf ik je volgen en zal altijd een rea sturen,die je misschien hardop moet lezen,daar ik nogal een eigen schrijfstijl heb met veel punten en komma's en haakjes en streepjes en...
Ik ben twee dagen thuis gebleven van school door enorme rugpijn (ook spannend!) en daardoor lekker hangend tegen mijn warmtekussen dvd's gekeken. Vandaag was de Open Dag,leuk en vermoeiend,maar...'k moet toch nieuwe enthusiaste
leerlingen zien te trekken. Jammer dat je in een niet frans-talig land zit (grapje). Straks krijgen we misschien wel engels/amerikaans-talige mails van jou.
Hou me (ons) op de hoogte.
Liefs, Patricia en haar 2 leeuwen (aan wie ik alles vertel en dus ook meeleven) XXX

Danielle

Heehee
Je zoekt het wel uit he met je reis;) Heerlijk meteen 5 uur vertraging. Gelukkig maar dat is andere waren waar je tegen aan kon praten, 5 uur wachten in stilte is nog veel erger;)
Heel veel succes nog, en ik ben benieuwd naar je volgende update:)
Byeee